top

 
KONFERENS NÖJE LUNCH NATTKLUBB RESTAURANG KUNDCENTER
Hemsida KartaTidigare produktioner Slagthusets Historia
Sveriges största standup comedy succé - nu i Malmö!
ÖZZ NÛJEN, JANNE WESTERLUND,
JAKOB ÖQVIST & JARI ROUTSALAINEN
Special guest: JOHAN GLANS
SLAGTHUSET & STOCK - Stockholm Comedy Klubb -
presenterar stolt:
BEST OF STOCKHOLM LIVE!

Stockholm Live älskar Malmö - och Malmö älskar Stockh ... nåja ...
För tredje gången gästar tv-succén Stockholm Live oss på Slagthuset.
Showen, som just nu är på turné har varit slutsåld i hela landet och vi är stolta över att kunna presentera de hetaste och bästa komikerna i Sverige just nu.
Varje gång Stockholm Live varit i Malmö har de fyllt Slagthusets stora scen ... 2 gånger! Succén var öronbedövandei november och 28 april är det dags för ytterligare ett efterlängtat nedslag på Slagthuset iMalmö.

Stockholm Live består den här gången av: Janne Westerlund, Özz Nûjen, Jari Routsalainen, Jacob Öqvist och Johan Glans, som alla tillhör den absoluta eliten i svensk standup. Alla med gedigen erfarenhet av standup-comedy, manusarbete och skådespeleri. Tillsammans för de humorn framåt genom den coolaste och svåraste underhållningsformen av alla, Standup-comedy.


Tid & pris

Fredag 28 april

kl 19.30 & 21.30

Parkettplats

220 kr + serviceavgift 20 kr

Parkettplats + burgartallrik

295 kr + serviceavgift 20 kr

Restaurang & Bar öppnar klockan 18.00

Showen är 90 minuter lång. Ingen paus

 
    

Jörgen Kocksgatan 7A, Malmö
  
STOCK-gänget består den här gången av:
JOHAN GLANS -
Skånepågen som är en av skaparna till tv-programmet "Kvarteret skatan". Han gör också succé i SVT´s humorserie "Nisse Hults historiska snedsteg". Bäst är han dock som live på standup scenen.

JANNE WESTERLUND - Stockholm Lives egen "Big Daddy" med över 10 år i underhållningsbranschen. Janne är i full gång med planeringen av Nordens största komikerfestival "SKRATTSTOCK 2006". Helt enkelt en levande legend i standup comedy Norden.

JAKOB ÖQVIST - Den dansade komikern som nyligen blivt dödshotad av kristna fundamentalister. Just nu aktuell i en biroll i Hannes Holm och Måns Herngrens nya storfilm "Varannan vecka". Förövrigt landets sexigaste komiker.

JARI RUOTSALAINEN - Finlands svar på Mikael Persbrandt, Thorsten Flink och Kicki Danielsson. Han har gjort skandal på alla de stora scenerna i Las Vegas men, är nu tillbaka i Norden och gör ett exlusivt gästspel hos Stockholm Live-gänget. Huka er i bänkarna Malmö...

ÖZZ NÛJEN - Den Kurdistanfödde komikern som just nu är aktuell på Dramaten med "Sultanens hemlighet" och på SVT med programmet "VETERAN TV". Sveriges grymmaste standup komiker.

Med reservation för ev. ändringar